Аз не съм влизала тук доста време, за което се извинявам , пък и съжалявам- така не мога да общувамс вас....Мъжа ми беше в отпуска и беше окупирал компа.
За мама и мен |
||
Да разпуснем на кафеRe: Да разпуснем на кафеЖенда върна ли се от Родопите? Ще чакам да качиш снимки и да ни потопиш в магията на това място.
Аз не съм влизала тук доста време, за което се извинявам , пък и съжалявам- така не мога да общувамс вас....Мъжа ми беше в отпуска и беше окупирал компа.
Re: Да разпуснем на кафеПривет, Данника!
Със закъснение честитя на Васи сладките три годинки. Да ти е жив и здрав и все такъв сладур! Радвам се, че си добре на новата работа. Колегите са важно нещо. Както се казва колкото е важно какво работиш, толкова е важно и с кого го работиш. Аз също случих и съм много щастлива за това. Ще кача снимки, обещавам, просто напоследък не съм се задържала много пред компа, правя други неща. А СЕГА ВИ ЧЕРПЯ ВСИЧКИ ПОНЕЖЕ ДНЕС ИМАМ ГОДИШНИНА ОТ СВАТБАТА - ЦЕЛИ 2 Поздрави!! П.С. Кенга, роди ли вече ?????
Re: Да разпуснем на кафеЗадравейте, момичета!
Радвам се да ви срещна пак във форума. Още не съм родила Честита годишнина Женда! Желая ви, дълги години да бъдете заедно. Да са изпълнени с много щастливи и незабравими мигове. Да сте си опора един на друг и най-добри приятели. Последна промяна KENGA на 18 Авг 2009 21:58, променена общо 1 път
Re: Да разпуснем на кафеА това е моят поздрав за вас.
http://vbox7.com/play:ab350ab5
Re: Да разпуснем на кафеКенга,
Благодаря за хубавото пожелание и за поздрава, разбира се. Много ми стана смешно това с докторите На теб сигурно не ти е смешно никак, но се радвам, че си добре. Стискам палци да мине както трябва и да се черпим скоро за родена Петка Хубав ден на всички!
Re: Да разпуснем на кафеАбе не ми е смешно, но не се и притеснявам
Re: Да разпуснем на кафеЖенда, благодаря ти за поздрава!
А сега и аз да те поздравя за вашата годишнина / макар и със закъснение- сори не съм влизала скоро и съжалявам за което...../ Желая ви още много годишнини да полеете заедно и да ви е уютно един с друг, да се обичате докато побелеете и остареете заедно ! цунки от мен и Васи
Re: Да разпуснем на кафеХей момичета здравейте.
Бързам да честитя на KENGA-честита дъщеричка,да е жива и здрава и много да ви радва всички Аз се разправям с моите момчета,по цял ден,малкия е станал истинско фитипалди,не седи на едно място и за секунда.Батко му пък в момента е болен,уж беше само зачервено гърло,а сега е с някакви афти в цялата уста и не може да хапне нищо.Много ми е мъчно като го гледам как се мъчи,но се надявам скоро да му мине. До морето не стигнахме,но пък ходихме на малки екскурзий из България.Изкарахме си страхотно,последно бяхме по Мелник,Рупите и разни села.Супер беше. Поздрави на всички,изчезвам,че трябва да будя Марио за антибиотика.