Пълна къща

Очакваме вашите коментари, предложения и въпроси за печатното издание. Тук ще намерите актуална информация за съдържанието на „За мама и мен“, както и предложения как може да станете част от списанието.

Re: Пълна къща

Мнениеот Kompita_Pita » 04 Фев 2009 16:34

Мила Ани, поздрави за теб и куража и смелостта да имаш 6 деца. :P Възхищавам ти се.

Аз засега имам само едно момченце, но искам да имам поне още две. :D
Аватар
Kompita_Pita

Мнениеот animalkodanska » 05 Фев 2009 15:06

Благодаря ти kompita_pita.Повечето хора не реагират така когато разберат колко деца имам.Често долавям в погледите им дори присмех.Не го очаквах,но е факт.Това ме накара с течение на времето да се затворя в себе си и да не споделям с никого за моето семейство.Като че ли в България многодетието е присъщо само на ромите.А мен това много ме обижда.Но стига се оплаквах,сега съм щастлива че във форума намирам съмишленици и хора които ме разбират и с които ще мога да си споделям и радостите и неволите.Още веднъж БЛАГОДАРЯ!!!
animalkodanska

Мнениеот KENGA » 05 Фев 2009 19:42

Браво, animalkodanska! :) Това си е направо геройство. Да не ти пука от това кой какво си мисли. В повечето случаи предполагам, че е завист. Аз си признавам, че не бих могла да се справя физически, психически, а можеби и финансово с повече от 3деца, а какво остава за 6. Гордей се с това, че ги имаш и не се затваряй в себе си. Ти си една голяма щастливка.
Аватар
KENGA

Мнениеот animalkodanska » 06 Фев 2009 16:45

Благодаря ти за думите KENGA. :)
animalkodanska

Мнениеот KENGA » 07 Фев 2009 10:10

На мен самата ми се случи да видя пренебрежението в очите на хората около мен след като разбраха, че съм бременна. Една приятелка дори ме ожали. Била съм луда, била съм горката, защото това се пишело на моя гръб. Но на мен не ми пука, защото това са нещастни хора. Тава са хора, които немогат да живеят в мир сами със себе си. 8-)
Казвам това защото съм ги виждала как се радват на уличното кученце или котенце, а не на детенцето, което минава покрай тях и се закача. Но... хора всякакви. Нека да не си разваляме прекрасната слънчева утрин с мисли за тях. :D
Аватар
KENGA

Мнениеот mamaaleks » 23 Фев 2009 00:12

Здравейте ние си имаме само едно дете, но въпреки това е пълна къщата
mamaaleks

Мнениеот sherlok » 09 Авг 2010 10:07

Момичета,прочетох много интересни неща тук.
Разсмяхте ме много!
Поздравявам многодетната майка animalkodanska ! Браво! Майка героиня!
Изображение
sherlok

Мнениеот KENGA » 09 Авг 2010 10:09

sherlok, къде се загуби? Отдавна не беше писала. Радвам се да те видя. :)
Аватар
KENGA

Мнениеот sherlok » 09 Авг 2010 10:12

KENGA написа:sherlok, къде се загуби? Отдавна не беше писала. Радвам се да те видя. :)

Лято е. Повечето сме все навън. А и доста форуми станаха.
Изображение
sherlok

Предишна

Назад към Списанието